Kwalitatieve karpetten in tal van uitvoeringen

 

Van lopers met een gepersonaliseerde print tot karpetten in tal van formaten en stijlen. Voor uw karpetten in Oudenaarde en ver daarbuiten zit u goed bij Pxl Carpets – S-Print. Onze hoogwaardige tapijten kunnen bovendien afgewerkt worden met een afwerkingsstijl naar keuze.

Van klassiek tot modern

Van laagpolige vloerkleden tot langharige karpetten met een opvallende print. Pxl Carpets – S-Print heeft een héél ruim aanbod aan tapijten die geschikt zijn voor elk interieur. Wenst u graag een speciale uitvoering met een opdruk van uw logo of productfoto? Hiervoor zijn wij al jaren hét aanspreekpunt bij uitstek in regio Oudenaarde en in heel Europa bij uitbreiding. Welke stijl of afwerking u ook wenst, bij ons is alles bespreekbaar.

Kwaliteit is onze focus

Onze tapijten worden vervaardigd uit kwalitatieve vezels of uit wol, naargelang de stijl van het tapijt. Glanzend of mat, groot of klein, onze focus ligt steeds op kwaliteit en duurzaamheid. Bent u op zoek naar een karpet voor educatieve doeleinden of om te gebruiken bij een spel? Ontdek dan zeker ook onze speeltapijten.

Graag meer informatie over onze karpetten of wenst u graag de personalisatie van uw tapijt met ons te bespreken? Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier. We staan u graag te woord.