Trek meer klanten aan door middel van een opvallend beurstapijt

Neem contact op met S-Print nv voor het bedrukken van uw eigen beurstapijt

Wanneer u uw bedrijf vertegenwoordigt op een beurs, is het van groot belang dat u in het oog springt: niet alleen met het product dat u aanbiedt, maar ook met uw beursstand. Wanneer u uw stand voorziet van een gepersonaliseerd tapijt zal u de aandacht van mogelijke klanten meteen veel sneller trekken. S-Print is specialist in het fotorealistisch bedrukken van beurstapijten in Oudenaarde en de rest van België en Nederland. Uw logo? Een afbeelding die bij uw product past? Alles is mogelijk! Wij leveren al onze bedrukte tapijten al vanaf enkele vierkante meter, bedrukt in duurzame, briljante kleuren. We leveren niet enkel rond Oudenaarde, maar in heel België!

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Bovendien dragen wij een goede service hoog in het vaandel. Graag bekijken wij samen met u welke opties binnen uw budget passen. Zo voorzien wij u in een mum van tijd van het tapijt of de tapijttegels van uw keuze!

Neem voor het bedrukken van uw beurstapijt dus snel contact met ons op. Ons bedrijf vanuit oudenaarde zorgt voor een effect dat u zal verbazen! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. 

Contacteer ons!09/277 00 10