Spring in het oog met een bijzonder beurstapijt

 

Met een gepersonaliseerd tapijt voorzien van uw logo of een bedrijfsafbeelding naar wens, lokt u gegarandeerd heel wat bezoekers naar uw beursstand. Voor uw beurstapijt in Oudenaarde en gelijk waar in heel Europa kunt u zeker en vast een beroep doen op de expertise van Pxl Carpets – S-Print.

Kwalitatieve bekleding

Pxl Carpets – S-Print helpt u graag om van uw beursdeelname een succesvolle activiteit te maken. Van hyperrealistisch bedrukte karpetten met fotografische prints tot wall-to-wall tapijten met een adembenemend totaaleffect. Wij luisteren graag naar uw ideeën of we geven u met veel plezier creatief en deskundig advies.

Gespecialiseerd in tapijten op maat

Met heel wat vakmanschap en een geoefende techniek zorgen we voor een scherpe bedrukking van uw beurstapijt. Deze laagpolige vloerbekleding is ideaal voor een tijdelijke installatie op een beurs of een evenement en kan bovendien geplaatst worden door ons enthousiast team.

Interesse in onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact op met Pxl Carpets – S-Print uit Oudenaarde. Graag bekijken we samen met u welke opties er binnen uw budget passen. Wij kunnen bovendien een levering voorzien in heel Europa. Informeer naar de mogelijkheden.